Zoek binnen de UC Group website

Ontmoet de professionals

Lees de verhalen van de professionals en ontdek de impact van hun werk en waarom zij voor UC Group kozen.

Ontdek UC group

“Dynamische werkzaamheden in de supply chain”

De reden waarom ik voor UC Group heb gekozen is, omdat je dynamische werkzaamheden hebt in de supply chain. UC Engineering is een onderdeel van de maatschap UC Group. De maten die verbonden zijn aan UC Group, zijn professionals met veel kennis en ervaring. Ik als junior Logistics Engineer kan op deze manier veel leren van de professionals die al jaren in het vakgebied zitten.

De eerste maanden als Logistics Engineer ben ik betrokken geweest bij iShare. Ik ben bij iShare verantwoordelijk voor projectmanagement ondersteuning en het inzichtelijk maken van processen door middel van Visio. Daarnaast heb ik samen met UC engineering een onderzoek verricht naar problemen die worden ervaren door logistieke dienstverleners rondom het tenderproces. Dit onderzoek is gehouden onder de Top 100 logistieke dienstverleners. De volgende stap is om dit onderzoek ook te houden voor de verladers, zodat we achter de kern van het probleem kunnen komen.

– Hatice Pehlivan, Jr. Logistics engineer

“We streven allemaal naar hetzelfde doel wat zorgt voor samenhorigheid en een drang naar perfectie”

UC Engineering stelt me in staat om mezelf te ontwikkelen in een all-round logistics engineer waarbij ik mijn kennis, ervaringen en skills kan delen en gebruiken om de klant te helpen.

Dit zou echter niet mogelijk zijn als ik niet in een team zou zitten dat elkaar telkens op de proef stelt. Een mooi voorbeeld van continues improvement als je het mij vraagt. Binnen ons team zitten dan ook individuen met uiteenlopende achtergronden en interesses welke niet bang zijn de kennis, ervaring en vaardigheden welke ze bezitten te delen binnen de groep. We streven allemaal naar hetzelfde doel wat zorgt voor samenhorigheid en een drang naar perfectie.

– Midas Belterman, Medior Logistics engineer