Zoek binnen de UC Group website

Ondernemen met UC Group

Zelfstandig ondernemen en toch ondersteund worden? Bij UC Group stap je in een netwerk van klanten, kennispartners en collega’s om je ondernemerschap vleugels te geven. Je wordt compleet ontzorgd met administratie, marketing & communicatie en netwerkevents. Hierdoor kan jij zorgeloos werken aan opdrachten, waar jij het meest energie van krijgt.

 

Bekijk vacatures Direct contact

Als ondernemer aan de slag in een groot Supply Chain netwerk ?

Elke dag werken onze UC’ers aan projecten van klanten om hun meest uitdagende problemen op te lossen, met het gebruik van de nieuwste supply chain technologieën. Werken bij UC Group, betekent werken bij een organisatie dat staat voor co-creatie, vakmanschap en ondernemerschap.

Facts

27 events per jaar

60+ collega's

1000+ projecten succesvol afgerond

20k+ professionele connecties

Hoe wij werken? Kom, ik leg het je uit

Pascal van Beek
Managing director

Bij de oprichting van UC Group besloten we het anders te doen dan traditionele consultancy en interim bureaus, bij ons geven we de vakkundige professionals het vertrouwen dat ze de juiste keuzes maken voor onze opdrachtgevers en onze organisatie. We hebben ondernemerschap, vakmanschap en co-creatie hoog in het vaandel staan.

Dat is ook de belofte die we doen aan professionals die zich bij ons netwerk aansluiten. Ben je zelfstandig ondernemer, of overweeg je dat te worden, binnen UC Group kun je je vakkundigheid en ondernemerschap ontwikkelen.

Ons team support je in je ondernemerschap, of dat nu commercie, marketing of administratie betreft. Je stapt in in een netwerk van gelijkgestemde professionals. Samen doe je opdrachten die onze klanten helpen bij de realisatie van hun supply chain strategie. In die opdrachten, maar zeker ook bij de ontwikkeling van onze organisatie telt jouw input. Sta niet versteld als jouw innovatieve ideeën uiteindelijk als initiatief door ons gehele netwerk worden omarmd.

Als je als (toekomstig) ondernemer tot de beste vakspecialisten in de markt wil behoren, dan biedt UC Group je de werkplek en het merk dat dat waar kan maken. 

Bekijk meer verhalen

Dit zijn je toekomstige collega's

Niet gevonden wat je zocht? of interesse in meer informatie?

Laat jouw berichtje achter en je ontvangt altijd snel een reactie terug.

Neem contact met ons op