Zoek binnen de UC Group website

Ontmoet de professionals

Lees de verhalen van de professionals en ontdek de impact van hun werk en waarom zij voor UC Group kozen.

Ontdek UC Group

"Werken aan mijn persoonlijke groei"

Eind 2019 ben ik ingestapt bij UC Group. Het leek mij een platform en een groep mensen die konden bijdragen aan mijn persoonlijke en professionele groei. Iets wat mij als zelfstandige ‘alleen’, niet zomaar zou lukken. Zeker niet in zo’n tempo en met zo’n intensiteit, wat ondertussen is gebleken. En niet vergeten: via de UC Group is het aantal potentiële opdrachten die ik -eventueel samen met andere partners- kan doen, verveelvoudigd.

– Marcel van luxemburg, IT projectmanager

"Uniek concept en een sterk merk"

Als Senior Corporate Recruitment Consultant bij de UC Group maak ik echt impact en kan ik bijdragen aan het versnellen van de groei van de organisatie. Daarnaast krijg ik bij de UC Group de mogelijkheid een diep en breed begrip te ontwikkelen voor de markten waarin we werken. UC Group is een resultaatgerichte organisatie en ontzettend gedreven en dat geeft mij de energie om net dat stukje extra te doen. UC Group heeft een zeer uniek concept en een sterk merk en een mooi netwerk wat ervoor zorgt dat we altijd leuke, uitdagende interim rollen kunnen aanbieden bij de mooiste bedrijven.  

– Danial Sajahrati, Ondernemerscoach & recruitment consultant

 

 

“Naar behoefte kan ik op elk logistiek vakgebied een sparringpartner vinden”.

Persoonlijk ervaar ik het deel uitmaken van UC Group als het hebben van een zakelijk vangnet. “Naar behoefte kan ik op elk logistiek vakgebied een sparringpartner vinden”. Iets dat niet alleen voor mij, maar ook voor mijn opdrachtgevers van toegevoegde waarde is. Deze overtuiging was voor mijn een van de belangrijkste redenen om me aan te sluiten bij UC Group.

– Anneke van de Mond, Business development transport