Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Wout is een ervaren Senior Consultant Transport, Logistiek & Supply Chain. Zijn persoonlijke ervaringen liggen vanuit bedrijfseconomie op logistiek, transport en inkoop gebied. In de groothandel (beursfonds) transport (MKB) en logistiek (3PL).

Ervaring

Vanuit goed luisteren en doorvragen gaat hij samen met de klant door het proces van begrijpen, verdiepen en oplossingsrichtingen toetsen. Waar nodig multidisciplinair. Zijn eigenschappen brengen mee dat hij vrij snel een compleet beeld krijgt van de omgeving waarin de situatie zich afspeelt. In de oplossingsrichting neemt hij ook altijd mee, haalbaarheid voor de organisatie. Vanuit UC GROUP kunnen we ook helpen met implementatie van veranderingen, daar voelt hij zich prettig bij.

Met brede kennis en ervaring op meerdere posities in verschillende middelgrote en grote bedrijven werk ik graag mee aan de oplossingen van complexe logistieke vraagstukken. Ook op strategisch niveau.

Projecten waar Wout zich nu mee bezighoudt: CO2 reductie in transport, supply chain optimalisatie via bouwhubs bij binnenstedelijke hoogbouw, samenwerking in LTL-transporten middels cloud-platform, en in de eigen tijd vanaf 2020, logistiek adviseur voor Voedselbanken Nederland ( 180 vestigingen, 200 voertuigen, 13.000 vrijwilligers)

Daarnaast zijn er binnen UC GROUP verschillende innovatie-teams. Wout levert een bijdrage in het team sustainability en in het team resilience (veerkracht, robuust) in de supply chain.

Een summier overzicht van zijn relevante werkervaring

  •  Onderzoek, advies en implementatie van bouwlogistieke efficiency in de hele keten, met name voor grote projecten in de binnenstad.
  • CO2 emissie analyses in bouwtransport.
  •  Analyse en implementatie van materiaal flows tussen fabrikanten en groothandel met 50 vestigingen. Conversie van franco levering naar ex-works met deelzending optimalisatie.
  • Inkooptrajecten, SLA’s met logistiek dienstverleners. Opstellen KPI’s, implementatie.

Wil je kennismaken met Wout? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren