Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


BIOGRAFIE

Rogier is een enthousiast persoon, ziet altijd wel ergens licht aan het einde van een tunnel of weet het zo te brengen dat er ergens licht gaat schijnen. Mede daardoor kan hij mensen voor zich winnen en enthousiast maken om gezamenlijk ergens te komen. Rogier kan goed schakelen met alle mensen binnen bedrijf.

Daarbij is hij een ervaren manager en adviseur op het gebied van hoger management en bedrijfsvoering voor de maakindustrie.

 

ERVARING

Zijn studie en werkervaring hebben er voor gezorgd dat Rogier een zeer brede kennis heeft in supply chain management. Op jonge leeftijd heeft hij via zijn studie de keuze gemaakt om naast werktuigbouw zich te ontwikkelen in changemanagement met expertise op innovatie (2005). Vervolgens heeft Rogier diverse functies vervult in de maakindustrie. In deze functies heeft hij laten zien dat organisatiekunde en de mens centraal stellen bij veranderprocessen cruciaal is, “Zonder de mens in je bedrijf ben je nergens”.

Daarnaast zorgt Rogier ervoor dat hij misbaar wordt, de mensen die in het bedrijf werken moeten het doen, niet hij. Zijn coachende en sturende rol zal er voor zorgen dat medewerkers zelf het voortouw durven te nemen, en zich ontwikkelen in zelfsturende teams.

Rogier heeft zich breed ontwikkeld als operationeel manager, COO (Chief Operational Officer), en technisch directielid. Een gepassioneerde leider die het fantastisch vindt om met teams en partners naar successen toe te werken. Met focus op het doel en de visie in de kaders van de gemaakte afspraken. Daarnaast is er ruim aandacht voor de menselijke verbinding. Hierdoor kan hij organisaties verder uitbouwen door kwalitatief beter te presteren, meer te kunnen produceren met lagere kosten. Het resultaat is een klant die tevreden is maar zeker ook personeel dat meer binding heeft met zijn bedrijf of product.

Overzicht van relevante werkervaring:

  • Technisch Directeur
  • Manager operations
  • Productie manager
  • Engerings/ Research & Development manager
  • Trainer van LEAN en Organisatiekunde

Wil je kennismaken met Rogier Bertens? Je bent altijd welkom voor een kopje koffie !

Bellen, Skypen, Facetimen en ouderwets mailen kan natuurlijk ook altijd.

 

Direct solliciteren