Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Philip is afgestudeerd in de logistiek en supply chain bij de Vervoersacademie Venlo. Hij heeft vele jaren werkervaring opgedaan in diverse branches, bij wereldwijde grote logistieke dienstverleners zoals; internationale verladers, advies & consultancy en familiebedrijven in het wegtransport.

Daarbij is Philip een levensgenieter, geniet van lekker eten en drinken, gezelschappen en humor. Sportief met squash, golf en racefiets.

Werkervaring

Philip heeft zich zo ontwikkeld tot een gedreven en ervaren projectmanager, expert in het implementeren en optimaliseren van commerciële-, IT en operationele processen, sales en operations planning (APICS gecertificeerd) en bedrijven ondersteunen in CO2-emissie rapportages in de logistieke keten, en hoe hier actief mee aan de slag te gaan om de CO2-emissies te reduceren.

Philip is graag de spin in het web, actief om op de juiste wijze te communiceren op alle niveau’s, en zo nodig ook met de voeten in de modder staan, om alle processen te doorgronden. Aansturen van diverse personen en teams, met elkaar te verbinden en naar een optimaal resultaat te streven, maar altijd het doel van de klant centraal te houden.

 

Wil je kennismaken met Philip van Lingen? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren