Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Pascal van Beek is een energieke, creatieve geest die ondernemerschap combineert met strategisch inzicht en kennis van de Supply Chain markt. Die eigenschappen zet hij ook in bij de versterking van UC Group en voor haar klanten.

Ervaring

Als executive probeerde hij al vaak de regels te buigen ten gunste van de klant en werkgever, als ondernemer gaf het zijn inspiratie tot vernieuwende businessmodellen. Op jonge leeftijd kreeg hij de verantwoordelijkheid over een transformatie in de Europese Supply Chain van Ericsson, zette voor Epson Europe een EDC neer van 55.000 m2 in Tilburg als afronding van een centralisatie strategie en leidde als directeur de integratie van het commerciële managementteam van Exel en DHL na hun merger.

Na deze ervaringen koos hij voor het ondernemerschap: een periode waarin hij als algemeen directeur bouwde aan UC Group, een consultancy, realisatie en interim-bureau. Georganiseerd in een uniek netwerk van nauw verbonden ondernemingen helpt UC Group haar opdrachtgevers met de realisatie van moderne Supply Chain en productie vraagstukken. In 10 jaar tijd wist hij met zijn compagnon voor dit netwerk een 20-voudige groei te realiseren. Daarnaast ontwikkelde hij een BPO-business model voor de expediteur Meerendonk, een ervaring die hij later omzette in de opstart van ketenregisseur BEND en nam hij in 2015 de opleiding E-fulfilment Academy over.

Met die ervaring kan hij zich met recht investor binnen de Supply Chain industrie noemen: een gedreven business developer en strategist die ondernemingen helpt bij groei, marge verbetering en/of klantbehoud, altijd vanuit de insteek dat je voor duurzaam succes anders naar je organisatie moet kijken.

Wil je kennismaken met Pascal van Beek? Kom dan eens koffie drinken!

 

Direct solliciteren