Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Lars heeft zijn ervaring opgedaan bij zowel logistieke dienstverleners als verladers, in commerciële en operationele rollen. Hij heeft zich daarmee ontwikkeld tot een senior supply chain en operations professional. Door de jaren heen heeft Lars een duidelijk beeld ontwikkeld hoe de supply chain en operations op strategisch niveau waarde kan geven aan een bedrijf en hoe dat gerealiseerd kan worden. Lars heeft vele jaren gewerkt in multiculturele organisaties en kan goed de connectie maken tussen strategie, realisatie en dagelijkse operatie. Met een open en informele stijl weet Lars mensen in beweging te krijgen en mee te krijgen in een verandering.

Ervaring

Al vroeg in zijn carrière heeft Lars kennisgemaakt met de dynamiek van een internationaal werkveld en multiculturele samenwerking bij een lokale Freight Forwarder op Schiphol. Zijn logistieke expertises heeft hij vervolgend verbreedt en verdiept door een stap te maken naar Contract Logistics. Hij heeft vervolgens een stap gemaakt naar ‘de andere kant van de tafel’ en is bij Samsung Electronics aan de slag gegaan. Zijn uitdaging hier was de logistieke groei faciliteren voor diverse productgroepen in diverse markten.

Al met al heeft Lars diverse functies en projecten uitgevoerd in de Europese supply chain, zoals: de sourcing van logistics services, Europese netwerkstudies en de implementatie daarvan, greenfield warehouse implementaties en het implementeren van eCommerce oplossingen.

Expertise

  • Interim (senior) supply chain en operations management
  • Sourcing van logistieke dienstverlening
  • Netwerkstudies
  • Strategie; definitie en realisatie
  • eCommerce logistics

Wil je kennismaken met Lars? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren