Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


BIOGRAFIE

Jur heeft de studie Logistics Engineering afgerond aan de NHTV te breda. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij een logistiek dienstverlener. In eerste instantie lag zijn focus hier op internationaal wegtransport, vervolgens op zee-, trein- en luchtvracht en de douaneformaliteiten daar om heen. Hij dook steeds dieper in de data analyses en automatisering en is momenteel werkzaam bij UC Engineering als Logistics consultant.

ERVARING

Het optimaliseren van logistieke processen aan de hand van kwantitatieve data is iets dat Jur altijd heeft geïnteresseerd. Tijdens zijn werk binnen de zee-, trein- en luchtvracht is Jur verantwoordelijk geweest voor de gehele operationele processen maar ook voor de data analyse en visualisatie hier van.

Jur kijkt uit naar de verschillende projecten die hem tegemoet komen binnen logistics engineering. hij haalt voldoening uit het geven van advies en de implementatie van deze verbetervoorstellen. Hij is er van overtuigd dat hij deze projecten dan ook, in samenspraak met de klant, tot een goed en waardevol einde zal brengen.

EXPERTISES

  • Logistieke engineering

Wil je kennismaken met Jur? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren