Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie 

Jos is een ervaren Digital InnovationTransformation/  IT consultant en manager die in staat is visies te ontwikkelen met/ voor zijn klanten en in staat is deze op een heel praktische, resultaatgerichte manier in te vullen en tegelijkertijd het waarom?  terug te vertalen naar executive management . Zijn motto is: Durf te dromen, weet te realiseren  

Dromen over toekomstvisies met ondernemers die midden in de digitale transformatie staan. Die U wegwijs maakt in het woud van oplossingen, services, cloud, data-integratie etc.  die de valkuilen kent en U als klant centraal stelt. Die diepgaande kennis heeft van Data delen, ERP, data governance, Supply chain, IshareIndustry 4.0 en de digitale economie en  tegelijkertijd met zijn voeten in de klei blijft staan als het gaat om de meerwaarde die dat U als ondernemer kan bieden en hoe dit praktisch kan worden gerealiseerd.

Daarbij is hij loyaal en gedreven, een familieman die voor de liefde naar Brussel is verhuisd. Een Bourgondische sportieveling die graag buiten is. Zeilen en mountainbiken, reizen,  koken. Een Europeaan by heart.   

Die graag doorpakt en werkende structuren en oplossingen bedenkt en realiseert daaraan zijn passie ontleent. Die veeltalig is (oa Duits, Engels, Nederlands) en het leuk vindt om met mensen samen te denken en bouwen  

  

Ervaring 

Zijn studie Management/ Bedrijfskundige informatica vormde het fundament waarna hij zich verder heeft verdiept. Met een start als programmeur, ERP Supply Chain Consultant, Programma manager, Internet Ondernemer en Interim IT manager heeft hij een stevig basisfundament gelegd voor zijn verdere carrière. 

Als executive (account) manager van een IT-service organisatie kwamen deze skills goed tot hun recht in de begeleiding van vele klanten, veelal in een internationale setting, bij de omzetting van hun digitale ambities in haalbare oplossingen.   

Zijn kennis en ervaring stelt hem in staat bedrijfsprocessen snel te doorgronden, oorzaken van probleemgebieden te identificeren en in kaart te brengen en die te vertalen naar bruikbare oplossingen.  

Dit alles heeft hem voorbereid om als Holistisch Helicopter vlieger , met een goed overzicht, alle kanten belichtend en daar waar nodig de diepte in, voor U aan de slag te gaan  

Met een open blik op technologie en mogelijkheden. Die ecosysteem-denken begrijpt en doorgrondt. Die de mens achter de systemen een doorslaggevende rol geeft. Met een interesse in plannings- en optimalisatievraagstukken. Het belang ziet Integratie met Uw suppliers en klanten, 3.4 PL’s  Optimalisaties met behulp van Artificial Intelligence, datadeel oplossingen en cloud– Services en die het belang van integratie en orchestratie van al deze services en oplossingen in Uw bedrijfsprocessen begrijpt.     

 

Wil je kennismaken met Jos? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren