Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Joost is een zeer ervaren verandermanager die op basis van de strategie, visie en ambities van zijn stakeholders de vertaalslag maakt naar een goed werkend bedrijfsmodel. Hij beschikt over een ruime expertise en ervaring binnen grotere internationale organisaties. Maar ook de vraagstukken van het kleinere Nederlandse bedrijf zijn bekend terrein voor hem.

“When the going gets tough… you need a great guy …” Joost beschikt over een unieke set van talenten die maken dat zelfs een stevige crisis of een zeer uitdagende transformatie stevig maar vooral ook rustig wordt aangepakt. Met oog voor mensen, een gezonde scheut humor en nieuwe werkwijzen en aanpakken die duurzaam verankerd zijn binnen de organisatie. De visie vormt zijn vertrekpunt om te komen tot een goed werkend bedrijfsmodel.

Joost is daarbij een enthousiasme en de nieuwsgierigheid van de ontdekkingsreiziger. Een man die altijd op zoek is uitdaging. Naar verborgen schatten en verrassende ontdekkingen.

Maar daarbij ook een zeer loyaal en zorgzaam mens die goed kan luisteren. Hij kijkt in eerste instantie bewust de kat een beetje uit de boom. Hij wil graag weten wat er aan de hand is en wat de bedoeling is. Een man die van nature anderen op de eerste plaats zet.

Maar vooral ook een man die op zijn sterkst is als iedereen de moed heeft verloren. Zijn opgedane ervaring met de nodige hete vuren hebben hem gevormd tot een stevige persoonlijkheid die het hoofd koel houdt en doorpakt. Dat doet wat er nodig is en niet schroomt om minder populaire maatregelen te nemen.

Een Bourgondiër met humor die houdt van het leven en het graag gezellig maakt voor vrienden en familie.

Ervaring

Zijn rol binnen iSHARE geeft aan dat hij houdt van nieuwe technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die ze organisaties bieden om zich verder te versterken in hun positionering. Als een nieuwsgierige spoorzoeker onderzoekt hij graag de onbekende wegen van de toekomst.

Een summier overzicht van zijn ervaring:

  • Project management, programma management, management van verandering als verandermanager
  • Implementatie: greenfield, verhuizing, integratie, innovatie van warehouse / distributiecentrum (lokaal of centraal, multi-user of dedicated, finished goods, e-fulfilment of spare parts, in-house of uitbesteed

 

Wil je kennismaken met Joost? Kom dan eens koffie drinken!

 

Direct solliciteren