Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Hans is een ervaren senior manager op het gebied van transport, warehousing, distribution en andere logistieke processen opgedaan bij producenten en (r)etailers in een diversiteit van sectoren.

Daarbij is hij een enthousiaste en open persoonlijkheid. Hij brengt graag zijn vrije tijd door met zijn vrouw en 3 kinderen in Zeist. Hij is een fervent wielrenner, hardloper en skier. Daarnaast is hij een hobby kok en is met name geïnspireerd door simpelheid van de Italiaanse keuken.

Ervaring

Hans is geboren op een woonboot in Rotterdam-IJsselmonde en het mag dan ook geen verrassing dat hij zijn carrière in de scheepvaart is gestart. Hij bouwde zijn logistieke ervaring op gedurende een lange periode bij Nike in België en Nederland. Bij bedrijven zoals Thermo Fisher en bol.com heeft hij zijn supply chain kennis verder verbreed en verdiept. De laatste 5 jaar was hij hoofd logistiek bij Suitsupply ter ondersteuning van de globalisering van het merk, met name in de USA en China.

Door zijn gedegen kennis van operationele processen doorziet hij zaken snel en hij heeft een drive om zaken te verbeteren en te optimaliseren. Hij heeft veel ervaring met bedrijven die tijden van onstuimige groei hebben doorgemaakt, waarbij hij er telkens voor gezorgd heeft dat logistiek niet de bottleneck werd. Hans haalt veel energie uit het opbouwen en aansturen van teams, dit heeft hij veelvuldig gedaan, vaak in internationale en multiculturele omgevingen. Zijn creativiteit en openheid voor nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat hij opdrachtgevers kan ondersteunen bij de selectie en implementatie van nieuwe technologieën die hun supply chain kunnen versterken. In zijn aanpak houdt hij zich bezig met het ontwerp logistieke inrichting, inkoop van ICT oplossingen, transport, warehousing en andere logistieke diensten en de implementatie van het ontwerp.

Hans is een Verre Oosten specialist, al sinds de jaren 90 bezocht hij regelmatig landen zoals China, Myanmar, Vietnam om fabrieken te bezoeken en de overzeese transporten via lucht, container en rail te optimaliseren.

 

Wil je kennismaken met Hans Hulsinga? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren