Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Floor Jan is afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur aan de TU Delft. Hij startte zijn loopbaan als projectleider bij de Nederlandse Spoorwegen. Vervolgens was Floor Jan operationeel verantwoordelijk voor een klein constructiebedrijf, om daarna de consultancy en advies wereld in te stappen – waarin hij ondertussen al 20 jaar actief is als supply chain management expert.

Naast zijn project en consultancy werkzaamheden is Floor Jan een gedreven en enthousiast docent van Supply Chain Management opleidingen van APICS. Floor Jan krijgt veel inspiratie en voldoening van het overbrengen en delen van logistieke kennis met vakgenoten.

Ervaring

Hij heeft ervaring opgedaan binnen diverse branches: bij logistiek dienstverleners, Groothandel, FMCG, Healthcare en Productie. De leukste uitdagingen liggen voor Floor Jan in het optimaliseren van: Forecasting, voorraadbeheer, magazijnen, logistieke processen en supply chains.

Door zijn open benadering is Floor Jan in staat om op de juiste wijze te communiceren en het vertrouwen te winnen om veranderprocessen door te voeren op alle niveaus: van werkvloer tot directie. Met zijn enthousiasme en vitaliteit is hij in staat om individuen, teams, organisaties en supply chains met elkaar te verbinden en mee te nemen in het proces van optimalisaties, kostenreducties, kwalitatief betere dienstverlening en continuous improvement.

Een overzicht van zijn relevante werkervaring:

  • Projectmanager bij warehousemanagement implementaties
  • Docent APICS, forecast en Lean
  • Voorraadoptimalisatie in combinatie met forecasting
  • Implementaties van ERP cloud systemen bij MKB bedrijven
  • Procesoptimalisaties
  • Implementaties van WMS systemen

 

Wil je kennismaken met Floor Jan? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren