Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Wilbert (oprichter UC Group) is een energieke bouwer die ondernemerschap combineert met zijn ervaring als Logistiek Engineer. Die logistieke ervaring vertaalt zich in het ondersteunen van opdrachtgevers met complexe mechanisatie en robotiseringsvraagstukken. In zijn huidige rol stuurt hij het Engineering team aan en helpt hij zowel de klant in de zoektocht naar de beste oplossing als de logistiek engineer in zijn of haar ontwikkeling en doorgroei naar zelfstandig consultant.

Na de ervaringen in het kopje ‘ervaring’ koos hij voor het ondernemerschap: een periode waarin hij bouwde aan UC Group, een consultancy, realisatie en interim-bureau. Georganiseerd in een uniek netwerk van nauw verbonden ondernemingen helpt UC Group haar opdrachtgevers met de realisatie van moderne Supply Chain en productie vraagstukken. In 10 jaar tijd wist hij met zijn compagnon voor dit netwerk een 20-voudige groei te realiseren. Daarnaast ondersteunde hij opdrachtgevers met complexe mechanisatie en robotiseringsvraagstukken, was hij medeverantwoordelijk voor de opstart van ketenregisseur BEND en nam in 2015 de opleiding E-fulfilment Academy over.

Ervaring die goed samenkomt in zijn rol als directeur innovatie en operatie. In die rol zorgt hij voor een stabiele bedrijfsvoering voor de ondernemingen in het netwerk en gebruikt hij zijn gespecialiseerde Supply Chain kennis om innovatie binnen het UC Group netwerk te initiëren. Met zijn track-record identificeert hij mogelijkheden voor nieuwe ondernemingen om de dienstverlening van UC Group naar haar klanten te verbeteren en het netwerkeffect te versterken voor alle stakeholders.

Ervaring

Voordat Wilbert als ondernemer startte, was hij werkzaam bij Incontrol, TDG en DHL Supply Chain. Voor zijn werkgevers en opdrachtgevers in de Supply Chain sector heeft hij zich altijd toegelegd op optimalisatie van de bedrijfsvoering. Door de continue verbetering van processen door het toepassen van digitalisering, mechanisatie- en robotiseringsoplossingen. Altijd met het doel om waarde toe te voegen aan de onderneming door de processen beter aan te laten sluiten op de bedrijfsstrategie.

 

Wil je kennismaken met Wilbert Stoutjesdijk? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren