Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Biografie

Charles is een opgewekt persoon die zich goed kan verplaatsen in zijn opdrachtgever en collega’s. Hij is altijd op zoek naar totaaloplossingen die meetbaar en schaalbaar zijn. Daarbij neemt hij iedereen mee in het proces zonder zijn einddoel uit het oog te verliezen. Hij zal, waar mogelijk, zijn klant verschillende opties bieden bij complexe vraagstukken, door zich vervolgens samen met zijn klant nog verder te verdiepen in de materie. Op die manier zal Charles tot de beste oplossingen komen.

Zijn enthousiaste en toegankelijke persoonlijkheid in combinatie met zijn analytische vermogen dragen ertoe bij dat hij tot uitvoerbare oplossingen komt. Hij is een flexibele en gedreven projectmanager die klanten, hun werknemers en overige stakeholders weet mee te nemen in zijn visie en oplossingen.

Ervaring

Charles heeft zijn financiële expertise opgedaan in de tijd dat hij werkzaam was in de private equity-industrie. Zijn operationele logistieke ervaring deed hij onder meer op als manager logistiek Azië waar hij samenwerkte met 3PL’s om zo de dagelijkse processen soepel te laten verlopen en rapportages te automatiseren.

Naast het vorenstaande heeft Charles als projectmanager verscheidene supply chain-oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd, zoals het opzetten van het totale voorraadbeheer (productie, warehouse en winkels) voor een groot, internationaal retailbedrijf.

Door deze ervaringen kan hij uitstekend financiële analyses combineren met supply chain-vraagstukken en hier een solide business case omheen bouwen.
Charles is zodoende bij uitstek toegerust om succesvolle samenwerkingen en een synergie-effect te bereiken tussen financiële- en logistieke afdelingen.

Expertise

  • Supply chain
  • 3 PL Logistiek
  • Warehouse
  • Productie
  • Supply Chain management.

Wil je kennismaken met Charles? Kom dan eens koffie drinken!

Direct solliciteren