Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Supply Chain Planning Manager, die individueel of samen met andere partners klanten helpt bij het oplossen van diverse Supply Chain Planning vraagstukken.

De UC Group is actief in heel Nederland en via onze klanten zijn wij ook groeiend in het buitenland.


Organisatie

UC Group is een netwerkorganisatie van 60 ervaren zelfstandige professionals in de Supply Chain. Gerund door ondernemers en gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid. Door deze flexibele structuur kunnen wij snel beslissingen nemen en dus ook snel anticiperen op veranderingen in de markt.

UC Group is een interim- en consultancybureau gespecialiseerd in Supply Chain en productie omgevingen. Wij bieden onze klanten specialistische kennis en uitbreiding van capaciteit van verschillende Supply Chain disciplines onder één dak. Wij werken zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten, waarbij de professionals zoveel mogelijk worden ingezet op hun kerncompetenties.

Functie

Het uitvoeren van projecten op het gebied van Supply Chain Planning en Supply Chain management.

Over het algemeen voeren wij deze projecten uit binnen de logistieke dienstverlening, retail en maakindustrie.

Ben jij een ervaren Supply Chain Planning Manager met meer dan 10 jaar ervaring in bijvoorbeeld S&OP, Inventory Planning/Management, Demand & Supply Chain planning?

Wij zijn opzoek naar een ambitieuze, zelfstandige ondernemender die graag mee wil werken in het verder ontwikkelen van de proposities binnen de netwerkorganisatie.

Functie-eisen

De volgende kennis en ervaring is nodig om voor UC Group bij klanten succesvol te zijn als Supply Chain Planning Manager:

  • Ruim 10 jaar ervaring (medior/senior) als Supply Chain Planning Manager;
  • HBO of WO opleiding op het gebied van Supply Chain, logistiek, (technische) bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
  • Eigen netwerk van relaties op het gebied van Supply Chain Management;
  • Kennis en kunde om vanuit analyse verbeterplannen te maken en te kunnen verkopen op directieniveau;
  • Leider, die bij opdrachtgever richting en duidelijkheid geeft aan teamleden met oog voor verbinding en ontwikkeling van rollen en mensen;
  • Bruggenbouwer tussen alle stakeholders (zoals MT-leden bij opdrachtgevers) om gezamenlijkheid te creëren en te borgen.


Inlichtingen

Danial Shajarati
+316 48 665 666
danial.shajarati@ucgroup.nl

Sollicitatie

Danial Shajarati
+316 48 665 666
danial.shajarati@ucgroup.nl

Solliciteren
Direct solliciteren