Zoek binnen de UC Group website

Direct solliciteren


Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren zelfstandig Interim Manager Engineering met specialisatie product- en procesontwikkeling. Een zelfstandig ondernemer die individueel of samen met andere partners klanten helpt bij diverse vraagstukken op het gebied van product- en procesontwikkeling.  

 


Organisatie

UC Group is een netwerkorganisatie van 50 ervaren zelfstandige professionals in Industrie & Supply Chain. Gerund door ondernemers en gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid. Met deze flexibele structuur kunnen wij snel beslissingen nemen en dus ook snel anticiperen op veranderingen in de markt en daaruit voortvloeiende vraagstukken. Wij bieden onze klanten specialistische kennis en uitbreiding van capaciteit van de verschillende disciplines onder één dak. Wij werken zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten.

Sinds een aantal jaar zien wij binnen onze praktijk een groeiende vraag aan kennis op het gebied van industriële ontwikkeling. Denk daarbij aan: product- en procesinnovatie, industry 4.0, lean management, industriële automatisering, maintenance excellence, nearshoring en supplier development.

Vanuit onze passie voor industrie leveren wij als Tribe Industrie waardevolle diensten in de vorm van analyse, advies, training & coaching of interim- en project management. Voor deze tribe zijn wij op zoek naar een zelfstandig ondernemer, die zich wil aansluiten als partner en samen met ons verder wil meebouwen aan deze Tribe.


Functie

Als partner bij UC Group geef je zelfstandig of in teamverband uitvoering aan de opdrachten bij onze klanten. Naast deze rol bij klanten besteedt je tijd aan het ontwikkelen van het team, het op peil houden van de kennis en natuurlijk aan de markt. Dat doe je niet alleen, dat doen we met elkaar.

Voorbeelden van opdrachten die jij vanuit UC zou kunnen doen:

Programma Manager New Product Development: Je maakt een selectie vanuit de mogelijke ontwikkelingen, zet samen met inkoop de sourcing op, verzorgt een overall planning en begeleidt/coacht de lead engineers met hun (deel)projecten
Manager Engineering: Je leidt een team dat bestaande functionaliteit vanuit ETO herontwerpt naar een modulair ontwerp, zodat de klant in een CTO strategie kan produceren.
Project Manager Redesign: Je leidt een optimalisatie project dat de performance van een bestaand machine-ontwerp verbetert. De machine moet sneller en nauwkeuriger worden en er moet remote monitoring in ontworpen worden.

Functie-eisen

Ondernemerschap;
Senioriteit;
Teamspeler en samenwerken;
Sterke communicatieve vaardigheden;
Inzet, overtuigingskracht, verantwoordelijkheidsgevoel, klantgericht, dynamisch, zelfvertrouwen, analytisch vermogen, Betrouwbaar en accuraat;
HBO of universitaire opleiding op het gebied van bijvoorbeeld levensmiddelen technologie/ HLO/ microbiologie/ werktuigbouwkunde, electrotechniek of electronica;

Ervaring met elementen zoals ISO 9001/ ISO TS/ QFD/ CAD/ FMEA/ Testing & Validation is een pre;Ervaring met elementen zoals HACCP/ ISO 9001/ SPC/ Lean Six Sigma/ Minitab
Eigen netwerk van relaties op het gebied van industriële ondernemingen;
Succesvol in rol van interim-, project- en/of programmamanagement;
Je hebt passie voor industrie en aantoonbare affiniteit met moderne industriële ontwikkelingen.

Aanbod

Diversiteit aan opdrachten;
Zelfstandig én samen ondernemen;
Intervisie en kennisdeling met zeer ervaren collega’s;
Samenwerken aan opdrachten;
Aansluiting bij sterk merk;
Groot netwerk;
Jezelf blijven ontwikkelen o.a. door middel van onze UCademy;
Ondersteuning van een professioneel Shared Service Center in Rotterdam;
Deelname aan tal van bijeenkomsten en events gedurende het gehele jaar.


Inlichtingen

Danial Shajarati
UC Group 
+316 48 665 666

Sollicitatie

Danial Shajarati
UC Group 
+316 48 665 666

Solliciteren
Direct solliciteren